Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Inimene teeb foorumisse konkreetse teema, konkreetse kondikavaga, ainult nendest väljatoodud punktidest lähtuva arutelu jaoks, et teised TEMA ideega kaasa mõtleksid. Aga näe ikka leidub neid kes oma ninast kaugemale ei näe ja järjepanu räägivad ja vaidlevad ja veel räägivad mingist ENDA eelistatud asjast. vahest ikka tahaks küll mõnele "loll" öelda. inimene räägib pikalt ja targalt ja on endaga ilmselgelt rahul saamata aru, et ta räägib valel teemal.
OK ühe korra võib ju mainida enda eelistust (ka siis põhjus muidugi a la "Mac sa tegeled täiesti lolli ideega! saad sa aru mina olen targem mina tean mis on kõige parem. miks sa ometi samamoodi asju ei tee nagu mina? kuula mind ometi ma rääkin sulle kuidas mina asju teen. jäta oma plaan kohe katki sest see on ju teistsugune kui minu oma ja saa ükskord aru et minu variant on parem ja teisi ei ole üldse mõtet kaaludagi! või siis " ja jaa ma saan aru küll millest sa räägid aga kuula nüüd mind ma räägin sinu mölale vahelduseks ka midagi OLULIST, ehk kuidas MINA asju teen. kõik kes seda teemat lugema satuvad peaksid teadma kuidas mina asju teen sest minu lahendused on kõige paremad. isegi kui ma saan aru et teemaalgataja tahab arutleda täiesti teisel teemal siis ma kasutan juhust, et rääkida kõigile kui hea lahenduse mina olen välja mõelnud!
Toon näite kuidas see teema lugedes paistab.
Mac tahab hoovi viljapuu aia rajada. tahab just viljapuudega katsetada! ainult viljapuu aed ja mitte midagi muud. lihtsalt tahab niimoodi ja mitte kuidagi teistmoodi. Macil on ka juba selge, et tahab hankida ja istutada õunapuid, pirnipuid ja kirsse. sordid kah välja peilitud kuid võiks ka teisi sarnastele kriteeriumitele vastavaid sorte kaaluda.
Mac tõstatab teema kuidas neid aeda paigutada, ja istutada. lisab ka lõppu , et kui kellelgi endale hoovi viljapuuaeda vaja siis ta võib kogu töö ise ära teha proovimise mõttes et kuidas välja kukub selline viljapuuaed nagu tal mõttes.
Ja tulemuseks on, et paar inimest pakuvad mõned huvitavad sordid veel juurde mida ehk saaks kasutada, mõned postitused istutamise kohta ja ülejäänu moodustavad mõne entusiasti lõputud seletused kuidas NEIL hoovis kasvavad hoopis okaspuud ja jube lahe on ja nemad on nii rahul oma okaspuudega ja okaspuud on ainuõige lahendus! ja siis veel mitmed postitused kuidas tal on enne kased kah hoovis kasvanud ja miks ikka okaspuud parimad on, et ei pea lehti riisuma ja lõhnavad jne jne. siis mõned postid kus Mac üritab selgitada, et vaata okaspuud on lahedad jah ma ei vaidle vastu ja ma ise elaksin kah okaspuudega aga vaata praegu tahaks ikka selle viljapuu aia projekti valmis saada.
Sellepeale vastatakse talle, et saad aru Mac mind ei huvita sinu viljapuud sest minule meeldivad just kui hoovis kasvavad okaspuud! jne jne
Masendav
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.