Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Spoiler
morse kirjutas:piiks kirjutas:Lahenda kindlasti ka telefoni puhul tekstide suurus ära. Mul on vanusega +1 tekkinud ja ma kehvades valgusoludes, vibratsiooniga ei näe telefonilt enam piisavalt lugeda. Keskendumine telefonile, aga tekitab turvariski lenksus. NAV'i on selle kõrval ikka väga selgelt ja kiirelt hoomatav.
Ta juba mainis, et teoreetiliselt saab tarkvaraliselt ekraani reso madalamaks keerata. Sel juhul on kõik nupud ja kirjad suuremad.
Edit: ma ei ole telefonil sellist asja proovinud aga arvutiga võrreldes oleks parim tulemus ikka nii, et reso on maksimaalselt suur kuid nupud/tekstid on äpi siseselt zoomitud (k.a. androidi sisesed ikoonid jmt).
Eelis oleks see, et pilt on teravam. Kuid võibolla ma sain MACi reso muutmise plaanist üldse valesti aru - nii et +1 (ootan huviga kirjeldust, kuidas ekraani elementide suuruse teemat lahendatakse).
Kui telefon on ruuditav siis õnnestub muuta ekraani kuva tihedust või õigemini seda, kuidas telefon ekraani reolutsiooni ja suurust tõlgendab (DPI) .
Täpsem seletus, mis juhtub on leitav siit: http://www.androidpolice.com/2016/03/10 ... reen-zoom/ Antud tekst käib küll Android 7 sisseehitatud funktsionaalsuste kohta aga umbes sarnane asi juhtub kui muuta OP-süsteemis parameetrit, mis muudab telefoni DPI'd.
Ekraani tiheduse muutmise tulemus on selline nagu alloleval pildil näha. Sama seade aga arinev tiheduse parameeter. Pilt on sealjuures alati terav.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.