Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8375
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 317 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Peale oma viimast Euroopa trippi kaalun ma tõsiselt hakata jälle paberkaarti kasutama (seda küll autos ja hea kaardilugejaga kõrval).
See, et suusakeskuse juurde minevast viimasest 50-st kilomeetrist sai 5 tunnine automatk öistel mägiteedel võib veidi ennast süüdistada, sest prantsuse keelne viit mis (ilmselt) viitas sellele, et tee on kinni kuna miski sild oli maha lõhutud jäi puuduliku keeleoskuse tõttu märkamata. Aga et navi järgmist marsruuti pakkudes meid samale teele tagasi juhatas oli juba naviga navigeerimise põhimõtteline viga, et sa tegelikult ei näe, kuhu sa sõidad.
Järgmine jama oli Torino-Milaano vahelisel kiirteel, kus remondi tõttu oli kiirtee suletud ja itaallased polnud väga viitsinud ennast vaevata alternatiivse marsruudi siltide panekuga ja navi üritas debiilse järjepidevusega meid samasse kohta tagasi suunata kust meid ümbersõidule suunati. Kuna asustustihedus kiirtee kõrval on umbes nagu Tallinnas, siis mööda linnatänavaid ise uut suunda kõhutunde järgi oli pagana raske leida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”