Asjad, mis tsiklisõidu juures vastumeelt on?


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Asjad, mis tsiklisõidu juures vastumeelt on?

Lugemata postitus Postitas will111 »

kui tsikkel on vähe lihtsam ja võibolla ka vanem siis minumeelest isegi ei ole varuosa hinnad nii eriliselt röögatud. vähemalt selline mulje on jäänud. okei, tootja originaalosa võib jah seda olla, aga minumeelest sama teema autode puhulgi.
aga mis need tsikli puhul minevad varuosad niiväga üldse on? kett ja hammakad, mis ei maksa siiski suurt midagi (ja tegu samas väga kvaliteetsete toodetega), rehvid on ikkagi odavamad osta tsiklile kui autole sest tihemini on vaja vahetada vaid 1 rehvi. amordi simmerid ja amordi õli maksab kah nii mõnikümmend eurot ehk. mis veel siis...laagrid, trossid? eks muidugi on ka selliseid mitte niivõrd kuluosi, vaid jubinaid mis lihtsalt vahel saba annavad ja siis varuosana hingehinda maksavad aga ei saaks küll öelda, et autotööstuses sama tehnikat ei kasutataks.

endale meenub, et ülehinnatud oli ühe ratta õhufilter. samas lõpuks sai seda kuskilt ikkagi enamvähem taskukohase hinnaga tellida. ja esimesed kettad maksavad röögatult palju, aga eks neid ole tsipake keerulisem toota ka kui mingeid auto default kolakaid, mis on vaid üks jäik tükk. et natuke häirib jah, aga isiklikult ei saaks öelda, et rohkem kui auto puhul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”