Me armastame Wazet

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Me armastame Wazet

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

M.T. kirjutas:

Käisin just Lätis ja kasutasin Wazet sihtkohta jõudmiseks. Kõik 5+ ja ennustas kodust alates mu kohalejõudmise ikka jube täpselt. Aga eile oli vaja sealt sõita 50km tagasi Valmiermuiza õllekasse ning hiljem siis uuesti teistpidi tagasi. Lätlane oli roolis ja pani ka Waze jooksma mõlemal otsal. Esimese otsa näitas ilusti, aga tagasisõidul pani 2x konkreetselt puusse ja käskis konkreetselt vale manöövri teha. Kuna mul oli tee peas, siis me Wazet sel hetkel ei kuulanud. Aga kuidagi jube pull olukord oli kus ristmikul käskis konkreetselt vasakpöörde teha nii hääljuhis kui ka ekraanil näitas seda. Ja kui olime parempöörde hoopis sooritanud, siis näitas et oleme õigel teel. Ei mingit hetke teekonna vahetamiseks, hetkega oli õige. Müstika :roll:

Tegelikult juhtub analoogseid kalasid igasuguste navigaatoritega.Garmin näiteks juhatas mind kunagi Itaalias Veneetsia kandis hotelli mis oli 20km kaugusel ligi 30km ringiga ja siis oli kohalejõudmise koht ka kuskil hotellist mõne km kaugusel maisi põllul.Katkestatsin selle juhendamise ja uuesti mälust sama aadressi võttes sain hoobilt õigesse kohta,hotelli parklase.Tegemist oli siis ka nö suurlinnast väljas oleva kohaga.Enne Garminit oli mul mingi seade mis kasutas TomTom kaarte(nime ei mäleta),see tegi baltikumis sõites selliseid trikke,et anna olla.
Waze tegi mulle viimasel Lätis käigul ka sinuga analoogse vimka,kui Valmierast Ikla peale, läbi Mazsalaca tulin.Samuti teadsin teed peast ja olukord oli sama nagu sul,et peale pöörde eriamist jätkus kohe õige trajektoor sihtkohta.Eks nende jamade vältimiseks peab ikka ise ka ooma trajektoori nö eelnevalt üle vaatama olenemata mida kasutad.
Enne seda olles Salaca jõemaratonil ,sai kogu öö pikki jõe kallast Waze abil liigutud ja mitte ühtegi jama.Garminiga ,mis oli ka sees,oleks paarkorda ilmselt sellisesse tupikusse sõitnud,kust välja pääs oleks võibolla keeruline olnud.
Ehk tehnika on hea,aga mitte alati 100% usaldatav.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”