Elektriautod

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2188
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 550 korda

Re: Elektriautod

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Sellist kohta maismaal, kus kahe seanina vahe on 130km, on ikka päris raske leida. Rääkimata sinna autoga pääsemisest :)

Anoh üldiselt see laadimishirm on umbes samast klassist nagu lennuhirm või siis osade inimeste veendumused Maa kuju kohta - ükskõik kui palju ratsionaalseid argumente üht- või teistpidi tuua, hirm jääb ikka alles. Mina näiteks ei mõtle mootorit või pesumasinat käima pannes CO2-le või muule saastele, ma arvan et enamik siin sõna võtnuid ka tegelikult ei mõtle, a kohe kui elektrisõidukid jutuks tulevad on see saaste järsku kõige algus ja ots ja muidu maailma kõige tähtsam parameeter. Samuti ma ei näe mingit põhjust, miks kõik inimesed peaksid tingimata täpselt ühesuguse jõuallikaga sõitma - umbes sama teema nagu bensiin/diisel, naelkumm/lamell, waze/gps, et kui MINA arvan et gaasimootor on kõige parem, siis peavad kõik teised TINGIMATA sama arvama.

Mulle isiklikult elektrisõidukid meeldivad, eriti just see kiirenduse asi, omg, kes pole proovinud see ei tea üldse ööd ega mütsi asjast ja jaurab mingist saastest. Eriti hästi sobib see just tsiklile, kuna kõik on nagunii harjunud et paagitäiega väga kaugele ei saa, mingeid salongisoojendusi jms elektrit kulutavat jama nagunii ei ole ja nii edasi.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”