Murdunud poldi kättesaamine?

Kasutaja avatar

Heikik
Postitusi: 411
Liitunud: 23 Mär 2015, 11:31
Tsikkel: lenksuga
Asukoht: Tartu
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Murdunud poldi kättesaamine?

Lugemata postitus Postitas Heikik »

Minu puhul olid poldid mõlemal pool terved, käisid võtmega keerates isegi ringi, aga seest välja ei saanud. Kõrvalistuja poolse sain kuumutamise ja kangutamisega kuidagi kätte - hakkasin siis kokku tagasi panema, uute õõtsadega... esimese pingutuse peale (ei jõudnud isegi veel õõtsa koonust normaalselt fikseerida) murdus kõrv ära. No reaalselt - mingit jõudu polnud veel taga. :wack:

Teisel pool oli polt rohkem kinni. Sai ehitatud press poldi välja pressimiseks. Jällegi - kuum, erinev keemia, järk-järgult kangutamine (mitmel õhtul koguni). Ja tulemus - see kõrv murdus poole pressimise pealt ära, kui polt oli ca 1,5 cm välja liikunud. MIDA KURADIT?! :evil: Tegemist on B7 3.0 TDI Quattroga. Uuema C6 FL puhul peksin kirvega neid polte välja ja midagi ei juhtunud püstakuga - nii erinev materjali kvaliteet või? Ja muide, tegemist on autoga, mis on eestis sõitnud kuu aega... Muidu on see mul viies Audi, nii et nende sildadega olen päris palju kokku puutunud. Selline jura aga juhtus esmakordselt (raske lahti saada on muidugi iga kord olnud).

PS! Parema püstaku sain uue tellitud Pärnu ühest lammarist. Vasakut veel pole - st, kui keegi mõistliku raha eest pakub, olen väga tänulik! Praegu ei tea küll, kas nutta või vihast peaga vastu seina taguda. Tundub, et oleks esimese asjana pidanud välja puurimist proovima...

EDIT - edaspidi vist panustan sellele:
Elimineerib läbi puurimisel puuri viltu minemise võimaluse.

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”