Bensufilter sissepritsele suvalisest autopoest?


Teema algataja
Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Bensufilter sissepritsele suvalisest autopoest?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

endal ka nüüd ratas korras taas...ja bensufiltri loo lõpetuseks, siis "parima pakkumise" tegi lõpuks, üllatus-üllatus, hoopis....Info-Auto! :D

EHk leia erinevused (v.a. see, et mul vana Mahle filtri alumine osa on pisut piklikuks veninud, kuna see "plastvoolik" tuli sealt pealt maha ainult korduvate fööniga kuumutamiste ja venitamiste järel...) :

IMG_20171124_205245.jpg

Ehk siis selgituseks: kui KTM poes maksis filter (küll "kitina" koos kinnitusklambritega vms) 47€...ja Mahle maaletooja KGKnutsson pakkus 26€ hinda (nagu ka ntks. Louis netipood Saksamaal)...siis läbi netiotsingute "risttabelite" jõudsin selleni, et sama filtrit kasutab ka Volvo oma mingite mudelite vapor canistrite kallal! Ja hind, voilaa, 8,xx €uri ( ning elaks ma U.S and As, siis võiks seda suisa kuuepoole taala eest osta! ), lihtsalt pidi 4-5pv tellimustähtajaga leppima!
Mis iganes varuosa müügipoliitika see siis ka on (võibolla Volvo on neid tellinud 1000000 vs. mootorrataste 10000 vms, et tootjalt vastav "omahind" kaubelda ?), aga kui pakendist tuli välja ikka täpselt sama asi ja "made in Austria" kirjadega...siis ma ausalt ei viitsinud enam isegi mingeid "eneserahustuse" rõhu või voolavuse teste läbi viia. Uus filter ja pump sisse ja test oli täna Jõelähtmel, lausa mitu tundi, ning lõpuks isegi nimme keerulisi ukerdamisi viimase bensutilgaga, mis seal sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] kohal juba napilt keemise äärel pidi olema... kuid käitus lõpuni kenasti ilma ühegi tõrketa ning polnud pump ka fitri sisu hakanud pihustisse pressima vms! Eks ma mingi aja pärast ilmselt tshekkan veel üle, aga "so far so good" ! Või noh, kui "good" see ikka on, kui omateada ostad endale ikka peaaegu tutika ratta, kuid kohe selline mitukümmend euri jama (uus pump Poolast koos saatmisega ka mingi 38€, kuna Hiinast odavamat ei tahtnud ikka jätkuva sõiduhooaja arvelt pikemalt oodata!). Aga noh, oleks võinud ka hullemini minna...vast järgmine 5a nüüd jälle muretu, või noh, kui filtrit sellise mõistlikuma hinnaga saab, siis äkki seda raatsib tiheminigi vahetada, ning võibolla lõpka eks kellelgi teisele abiks info!

NB! siiski väärosade kasutusest tekkivate tüsistuste eest ma ei vastutust ei võta ja nende kasutust üldiselt ma ka ei propageeri :bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”