Mootorratta lisatuled Hiinast

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Mootorratta lisatuled Hiinast

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma olen ka mõned LED tuled tellinud,aga no ei ole need mida olen oodanud.
Piipzu omatavad tunduvad suht korralikud,kui soovid kaugtuledeks va E tähise puudumine.Kelle jaoks see pole oluline võiks vabalt tellida.Vähemalt inimene on neid kasutanud ja need ka reaalselt annavad valgust.Mingi video või pildid olid tal ka sellest.
Samas mina ei viitsi hakata neid dimmerdama ja muud aretust tegema,et ka päeva-või lähituledena kasutada.Kuna ,aga just päevatuld eelkõige(et xenonit tühja mitte põletada) oli minul vaja, siis ostsin E RL tähistusega LED päevatuled ja lisakaugtuleks jäid auto müügist üle Hella xenon kaugtuled.Lähitulesse läks xenon H1 asendus kit ja sellega sai probleem lähitule valgusega lahendatud.Luuptules toimib ideaalselt. Tegelikult panin ka reflektoriga kaugtulesse selle xenon asendus kiti ja ka H3 annab nüüd igati head valgust.Ehk siis minu rattal on nüüd 4x35=140W kui kõik on sisse lülitatud, versus enne olnud 110W halogeene lähi+kaug.Tundub,et TDM-i genekas jaksab seda käitada normaalselt.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”