Sidesüsteemid mootorrattal
-
Alterjor
- Tsikkel: T7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
urmas66 kirjutas:Ehk,siis kui on tõesti mingi oma sõpruskond,kes kõikjal alati koos sõidavad,siis see oleks isegi teema.Aga ma sõidan vahel ka üksinda ja siis on maailma parim asi see 30€ maksev hiinakas,mis ka kõik selle ära teeb,mida 10x kallimad tooted teevad.
Omades seda hiinakat saan ma võibolla teel kellegagi,kel ka mingi suvaline hiinakas, omavahel rääkida,mis kallimate riistatega omab väiksemat tõenäosust.
Tegelikult ma olin juba seda Cardot eelmisel kevadel, kui uue kiivri ostsin, ostmas,aga ikkagi ostsin selle raha Metabo akutrell+löökmutrikeeraja Combo kiti,mis oli tegelt natuke kallimgi.
Reisil oli meil ka paar kelle olid nn hiinakad. Nemad said ainult omavahel rääkida. Kui enamasti vihmaga sõitma ei roni siis reisil on see vahest paratamatus ja peale vihma hakkasid need seadmed lollusi tegema kohati. Kui endal oleks vaja lihtsat mobiil - peakomplekt ühendust ilmselt valiks ka suvalise hiinlase.
HRRRRR, click click, tock tock, HHHHHH, ZIIIIIII POK POK POK!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.