Bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue → Re: bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2189
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 552 korda

Re: bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue

Lugemata postitus Postitas Jesper »

urmas66 kirjutas:

USA-s on palju riiklike ameteid kuhu, ilma kaitseväes käimata, ei saa isegi kandideerida.ja on ka erafirmasid,kes seda joont järgivad.

Sa keerad asja pahupidi, USA-s on teema alguses toodud töökuulutus sügavalt illegaalne - inimese käest ei tohi tema "military status"-e kohta selles võtmes et "ega sa ära ei kao" isegi midagi küsida, rääkimata selle baasil diskrimineerimisest. http://www.lexuniverse.com/employment-l ... in-US.html Kuna seal meie mõistes ajateenistus puudub, siis põhimõtteliselt räägid sa tingimusest stiilis "eelduseks on töökogemus antud alal", mis ei puutu antud juhul üldse asjasse, sest ilmselgelt pole motikamehaaniku töös vaja sõduri baasoskuseid.

Üleüldiselt ajavad mul nii teema alguses toodud kui sünnitamist käsitlevad töölevõtmistingimused südame pahaks - jah, loomulikult on need tööandjale kasulikud, samamoodi on tööandjale kasulik näiteks töötaja kes iga laupäev tööl käib ja kunagi puhkust ei võta. Igasugune diskrimineerimine on selles mõttes loogiline, et keegi saab sellest kasu, muidu seda ju ei tehtakski. Õnneks pole selle asutusega nagunii erilist pistmist olnud.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”