Bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue

reimps

Re: Bikepoindi töökuulutus ja ajateenistuse läbimise/vabastuse nõue

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ilmselge on ju see, et kuulutuses ongi sellepärast see nõue, et kutt pärast mõne kalli koolituse saamist lihtsalt kaabut ei kergitaks. Hakata sealt mingit diskrimineerimist välja imema, noooh, paberikoina saab pea igast asjast mingi kaasuse välja imeda, aga eks see olegi uus Eesti Nokia.
Erinevalt japside remontijatest, keda jalaga segada on, pole Eestis itaallaste remontijaid väga palju vaja, sellest ka eraettevõtja keeruline olukord uue mehe palkamisel. Parem ikkagi, kui selline mõne jaoks hullult hingekriipiv tingimus kirjas juba on, säästab nii töölevõtja kui töölesoovija aega.
Vähem pehmostumist, palun. Ma vaatan ka alateadlikult viltu sellisele otsa, kes teeninud pole ja sellele põhjenduseks tuleb mingi pseudoprobleem a la kohanemishäire või tasemega sportlaste puhul ka võimetus füüsilisele koormusele vastu pidada praeguses pioneerilaagris nimega EKV. Ilmselgelt pean ma taolistele mõnda asja mitu korda selgitama või arvestama, et kella ta ei tunne, pole enam isegi üllatav, et niit-nõel või kaardilugemine täitsa null on või pime metsatukk õõvastama ajab. Isegi jahedama ilmaga riietumise põhimõtteid olen seletanud 19-20 aastastele, johhaidii.

Tõe huvides - olen kohanud ka üksikuid asjalikke tegelasi, kes pole teeninud. See annab lootust alati, et kõik polegi veel kadunud. Kuniks järgmine lumehelbeke jalgu jääb, kes kogu lootuse ilusti oma pisaratega maha peseb.

Pe*se, ma just solvusin, et ma nii pikalt kirjutasin. Kelle peale, pole veel kindel, küll süüdlase ikka leiab. Ja kui ei leiagi, siis määrab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”