Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms
Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms
Jesper kirjutas:ttt kirjutas:Mul nimelt on ka vabatahtliku merepäästja koolitus läbitud
A miks sa merepäästmist omal käel katse-eksituse meetodil ei õppinud, vaid koolitusele läksid? Pmst samasugune asi ju kui sõidukite juhtimine.
Eks ikka selle sama pärast, et see oli valdkond, milles ma end pädevana ei tundnud, aga hädasti oli neid teadmisi vaja. Väikelaevajuhi koolituse osas tundsin, et mul ei ole vaja väikelaeva juhtimise koolitust läbida (ja merepäästet pole seal piisavas mahus), võin lihtsalt paar asja üle vaadata ja eksamid teha - tehtud. Hea, et oli võimalus nö eksternina teha. Samas motokoolituse võtsin täiskomplekti (ja veel keskmisest kallima kooli, et ikka kindlasti hea koolitus oleks), kuna ma ei pea end piisavalt pädevaks, et lubadeta ringi sõita või ilma koolituseta ARK-i eksamile minna (sellist varianti vist polegi).
Ehk siis pooldan varianti, et kui keegi tunneb end tõesti pädevana, siis tal peaks olema võimalus teatud tüüpi koolitusi teha eksternina. Ma ei räägi muidugi neist, kes nt titest peale krossi sõitnud, aga B-kat lubasid pole ja liiklusest midagi ei tea. Kes liikluses osaleb, peaks ühe korra ikka liiklusteooria läbima, ükskõik, mis kategooria raames.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.