Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms


kasper
Postitusi: 70
Liitunud: 10 Sept 2015, 17:34
Tänatud: 5 korda

Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas kasper »

will111 kirjutas:

kasper, üks asi mida ma ei mõista...miks peab mingi loa kätte saamine, ehk siis tegelikult - sisulise poole pealt justkui millegi oskamine või teadmine olema mingi konkreetse hinnalipikuga??? Antud juhul siis 400 eurot nagu sa siin ütled. Et keegi peab sulle või kellegile teisele tõestama mingi summa eest millegi kätte saamist, kas see ongi see, mis siis peaks midagi näitama kellegi oskuste ja teadmist kohta, või midagi tõestama? Ma ei teagi, kui palju mul läks näiteks... aga kindlasti rohkem kui 300-400. ilmselt päris palju, sest pidin seda va ark eksamit ikka õige mitu korda tegema enne kui õiges kohas, õige inimese peale õnnestus sattuda. Ühe korra, tõesti, eksisin ise ka. Muidugi väga ägeda tõmbekoha peal nagu ikka, aga siiski .. Väljapakutud teooria kohaselt siis järelikult ma alguses sõita ei osanud ja protsessi vältel muudkui vaikselt (ja muudkui aga juurde plekkides) aga sain sõitmist selgemaks? :D Kõlab juba väljaöeldult natuke naljakalt. Reaalses elus ei olnud kõiki nende eksamite vahel absoluutselt mitte midagi muud kui lihtsalt aeg. Isegi mitte mingit vigade analüüsimist mitte, sest mitte midagi lihtsalt polnud analüüsida. Esimesest eksamist oli vaid meelde jätta tõmbekoht. Ja kui praegu satuks nendele sõidueksamitele, kust kunagi läbi kukutati siis kukuks täpselt samamoodi. Mõtle kui huvitav kui kõigile korraldataks sõidueksameid iga aasta, ja lubadest võiks sama kiirelt ja lihtsalt ilma jääda, nagu neid on võimalik saada? Paljud suured seadusejüngrid siis siin nii kõva häälega kireks? :D Aga mis see siis täpsemalt on, mida see sinu välja pakutud tõestus tõestama peaks, oskad ehk selgitada? Noh, muidugi peale selle, et kellelgi konkreetsel isikul x on just selline summa tagataskust võtta :D Minumeelest tõestab selline teoreem, kas kellelgi on lucky day või ei ole. Thats about it..

Ok, alustan kuskilt siis sulle vastamisega... Ma ei väida, et sina ei ole erand, keda nimme kotiti sõidueksamil, vaadati, et ohhoo, sõidab jõle hästi, aga nus*iks natuke. Võimalik, et juhtus tõesti nii. Minu point on tegelikult selles, et lubade puhul pole asi enamikel rahas, vaid viitsimises neid teha. Kui need ei anna midagi ja ei õpi ka midagi, siis sisuliselt ju saad endale 300...400€ eest load osta. Maksad ära, käid teed oma 10 x 45 min sõite, sisuliselt 7h 30 minutit enda elust + 30 min arki sõit + 2 x 5 min teooriaeksamid (5 min koolis ja 5 min arkis, sisuliselt klikkimise kiirus, sest sa ju tead kõike). Tehtud ja teisalt oled tõestanud mingil tasemel, et tõesti saad kuidagi liikluses hakkama. Kokkuvõttes see raha, mis sinna kulus jaga veel oma karjääri peale ära, siis on see kulu tegelikult ka olematu nii rahas kui ajas. Teine aspekt, suur vahe on koolil ja koolil ka, seni, kuni otsitakse kõige odavamat kooli ja kurdetakse, et ei saadud midagi, siis on viga ju seal. Head koolid annavad ka vastavalt sinu oskustele sisendit, kahjuks on neid tõesti vähe.

Aga siiski, sama arsti näide, et kui teinekord diagnoosi vaja on, siis ma võin panna... Tunnen ennast seal tugevalt, still not licensed

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”