TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb


reimps

Re: TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Lugemata postitus Postitas reimps »

StreetMoto kirjutas:
  1. "Aprilia sündroom" - tubli ports RSV-sid on sellised, mis vajuvad nii sügavale küljejala poole, et võivad tõesti kukkuda lihtalt "üle jala"

See ümberminekuoht on õnneks iga generatsiooniga vähenenud, ära kadunud pole siiani. Aga jah, aprilimehed peaks ise teadma ka, kui lihtsalt ratas ümber võib minna kehvade asjaolude tõttu.
Sel suvel nii Hiiumaal kui Saaremaal käidud rattaga, jala peal seistes ei juhtunud tal miskit. Samas ma enne ratta juurest minekut teen klassikalise "kontrollkõigutamise" ka alati ära, elu on õpetanud.

EDIT: aga muidu see keiss on puhas tsiviilvaidlus, tarbijakaitse väga miskit teha ei saa. Mul endal taoline asi hetkel pooleli, (minu nägemuses) süüdlane on kahjunõude kätte saanud, nüüd ootan, kas läheb kohtusse välja või saavad aru, et ma lähen vajaduse korral kõigest kolmest astmest läbi.. Samamoodi saadeti esimese ettekande peale pikalt, et ise olen süüdi. Advokaat aga arvas mul teisiti. Eks näis. Muidu suht sarnane keiss küll - ümberkukkumine, aga mitte praamil.

Praegult näeb asi välja nagu TS Laevad hämavad meelega, et äkki sa loobud ja ei viitsi nendega vaielda.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”