Motokrossi algõpe kodumaal ja/või mujal?
Re: Motokrossi algõpe kodumaal ja/või mujal?
Oled sa kindel, et sa tahad justament krossi õppida? Või pigem niisama offroadi/enduro/freeride'i sõiduvõtteid? Seal on tegelikult päris suur vahe, kuigi ässad muidugi oskavad kõike hästi - krossis käib ilge kupatamine koguaeg, otseselt ma ei kujuta ette mis asjaoludel võiks või saaks suure rattaga samamoodi sõita. Offroadi sõiduvõtted samas töötavad kõik suure ratta peal ka kenasti, väikse kohendamisega eelkõige kiiruse osas.
Offroadi osas on hetkel selles mõttes loll aeg, et kõik metsaalused on veega üle uputatud ja mõnus kergemat sorti pärastlõunane sõiduring võib kergelt asenduda eepiliste väljakaevamistöödega. Jaanuari lõpupoole on juba hoopis mõnusam, kui maa lõpuks ära külmub, noh ja siis kevadel on jälle pikalt mülgast kuni kõik lõpuks ära kuivab. Kui mul oleks aega vabalt käes, siis praegusel aastaajal paneks end joonelt mõne Hispaania sõidukooli/sõidukorraldaja juurde kirja, otsi näiteks "trail riding tours spain" või midagi sarnast, neid on miljon igale tasemele. Nädalase reisi peale läheb naha ja karvadega umbes 1000€, anoh ma kujutan ette et pärast on igasugu sügelustega aprillini rahu majas kah
Päris krossikoolituse osas ei oska sõna võtta, isegi tahaks midagi sellist saada - krt kaua ma maad mööda töristan kui teised kõrval ilusti läbi õhu liuglevad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.