Yamaha TDM 850 '98 - Martinez
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Yamaha TDM 850 '98 - Martinez
Ma panin oma rattale akulaadimise läbi kellade kõrval oleva sigaretisüütaja pesa,millele tõin toite otse starteri relee klemmi alt ja kaitse 30A vahele.Minu laadijal oli kaasas nii sinna pessa sobiv ots kui krokodillid.Nüüd juba kolmas talv(tegelikult oli ka sel suvel taga) nii toimetanud ja on ikka mugav küll.Seda pesa on ka kuskil reisil olles hea sihtotstarbeliselt kasutada.
Paagis oli mul ka mõned aastad tagasi vee ja rooste segu, puhastasin kraani ära,panin uue tihendi,loputasin paagi ja toimetab siiani kenasti.Sinu rattal peaks ka olema enne karpasid veel üks sõel,seal kus bena toru karpasse läheb, see hoidis minu rattal karpad puhtana.Isegi vett pidas mingil määral.
Kütuse kulu sain paika kui segunõelad ja kaevud ära vahetasin.Lisaks ka ujuki nõelad uued.Enne oli mingi aja ka täpselt sama,kulu 6-7 nagu sul.Kui vahetad osta kindlasti OEM.Mina sain Streetmotost Karu käest,kes ise oli mingi B osaga just enne seda tüssu saanud.Pidasid tal vist mõni tuhat km ainult.
Kuna see suvi jäi rattaga lõuna poole tulemata,siis ei saanudki oma istet sulle näidata.Samas ma võin selle sulle talvel saata kuidagi,et saaksid proovida ja soovi korral ka selle järgi enda oma kohendada lasta.Sellest võib privas suhelda,kui soovid.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.