Rumalad või segased küsimused jms → Re: Segased küsimused jms
Re: Segased küsimused jms
Mhmh, Kindle on algusest peale disainitud ilma töötama ja kõik on läbi mõeldud. Pocketbooki puhul on aru saada, et nad on teinud algse tarkvara puuteekraani jaoks ja siis selle kuidagi nuppudega sobivaks kohandanud. Kuna Apollo poolt aluseks võetud variant on ka puuteekraaniga, siis see on vast nii 30% parem, aga üldiselt selle seadme loogika on vähemalt Androidiga harjunud inimesele ikka kohati nii braindead, et lihtsalt klõpsid suvalisi nuppe ja vannud seal valjult. See on mingite venelaste või ukrainlaste poolt arendatud värk, neile tüüpilises stiilis - põhiasi et igasugu vidinaid ja kulinaid hästi palju oleks (näiteks loomulikult on sinna male sisse ehitatud), kasutusmugavus on teisejärguline.
Sry et ma natuke emotsionaalseks muutun, ma muidu olen monopolide vihkaja ja igasugu indie ning avatud lahenduste pooldaja, aga no Amazon on sellest pasast lihtsalt igas parameetris viis valgusaastat ees ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.