Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
claw kirjutas:Ma arvan, et see Šveitsi sisse toomine on siis võib-olla pisut liialdatud jah, aga ma sain eetarga mõttest aru küll - hobitegevuse jaoks asjade liisimine pikaks ajaks on natuke norateral käimine, eriti näiteks riskantse asja puhul, nagu tsiklisõit. Paned risu, varastatakse ära, saad trahvi jne.. Pärast maksad võib-olla surnud hobust ja tähtsad asjad, nagu pere, kinnisvara, jms võivad kannatajaks jääda.
Samas, läbimõeldud plaani puhul vast ei ole hullu. Peaasi, et ennast lõhki ei laena, et tsikliliisingu pärast korterist ilma jääd vms.
Ma ka pigem seda meelt,et hobi asjad olgu kohustuste vabad.Samas ei heida ka kellegi seda ette,kui keegi nii elab.Peaasi,et hakkama saab ja muu elu ei kannata hobitegevuse all. Mul kannatab sõita ka vanema ja mitte nii fancy rattaga,aga pigem oma raha eest ostetuga.Vahel on aega nii vähe,et pole aega sõitagi,mis seda "surnud hobust" siis maksta.Kui pensile jään ja rohkem aega sõita ,siis äkki liisingi tutika
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.