Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Jesper kirjutas:

Mul on küll mulje jäänud, et esimesed kolm-neli aastat ei pea peale õli ja rehvide midagi vahetama? Ja hoolduse tunnihind on igal pool paari euro piires sama.

Anyway ma ei väida et tingimata peaks uus ratas olema igaühele ja igas olukorras parim lahendus, aga pigem leian et tasuks korra numbrid tabelist läbi lasta, eriti mingi levinumat tüüpi pilli puhul nagu 650cc gsxf.

Kui ise midagi tuksi ei keera, siis nii peaks olema. Vähemalt kindlustunne, et ootamatuid jamasid ei tule peaks uue rattaga suurem olema. Loomulikult erandeid juhtub ja ka uus võib mingi veaga olla.
Ise otsustasin uue kasuks asjaolul, et vaba aega napib ja siis tahaks sõita, mitte võimaliku probleemiga tegeleda. Ja pole mul aega ega ka oskusi putitamiseks. Loomulikult kõik on õpitav jne., aga mul muid hobisid ka kuhu seda aega kulutada.
Liisingu kasuks otsustasin põhjusel, et raha oli ka mujale kulutada sel hetkel ja valida oli kas osta tsikkel kohe välja ja teised tegevused vähemalt aastaks edasi lükata või maksta natuke pangale intressi ning unistusi kohe realiseerida. Läks variant 2 ja õnneks Sveitsis kah ei käinud sel ajal. :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”