Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 191 korda

Re: Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas Krl »

Spoiler
urmas66 kirjutas:
Krl kirjutas:
urmas66 kirjutas:
RasmusL kirjutas:

Eks kõik sõidavad vastavalt sellele, kuidas arvavad kõige turvalisemalt kohale jõudvat. Mina usun jällegi, et pole vajadust sinna viia pribaltika kamikaze sõidustiili.

Just,"Maassa maan tavalla" ja see ütlus peab mu meelest paikka ka mujal kui soomes.
Ma omal ajal Soome ristipõiki läbi uhanud ja tänagi ei vaja kaarti ega gepsu seal sõitmiseks ning mulle soomes sõita meeldib.
Aga minu arust, on soome keskmine juhtide sõiduoskuse tase, vist ikkagi vähe parem kui meil.
Mul naine vähemalt on mitu korda Helsinkis(ka mujal Soomes) sõites maininud,et ma ei pidavat seal sõites, rooli taga üldse vanduma ,erinevalt meil sõtmisest.Ju siis põhjusi nii väga pole,mis närvi ajavad.

kui sõites pidevalt vanduma peab, siis on kaks võimalust(ilmselt nende koosmõju). Sa kas ei suuda liikluses absoluutset "olukordi ette näha" ja sõidad ennast tuimalt kuhugi probleemidesse pidevalt. Pluss ilmselt ka vaimne tervis vajaks natuke turgutamist, kui sõitmine endast nii välja viib pidevalt.
Sõidan ka ise igapäevaselt Tallinnas ja ka mujal ja mingit vandumist, või signaalitamist tuleb ikka üliharva ette.

Sa oled äkki üks nendest,kes normaalsed inimesed vanduma ajab,kui sind üldse miski ei häiri? :ner:
Üks nendest kes,Ilma suunata ette keerab,keelatud kohas tagasipööret teeb(kuna sõitis õigest kohast mööda),sõidab rohelise laine alal 30-40-ga ja ei suuda seetõttu laines püsida,näpib sõidu ajal telefoni,sõidab kapuuts peas ja ei näe mujale kui ette,sõidab ummikus punasega ristmikule ja plokib ristuva liikluse jne.

Ei ole.
Aga tänan küsimast.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”