Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas ranel »

Krl kirjutas:
urmas66 kirjutas:
Krl kirjutas:

Kui sa seda omale ehitad, siis ongi savi millal valmis saab.

Ükski päris ettevõte ei paku müügiks toodet, omamata vajalikele detailidele usaldusväärseid tarnekanaleid, või allhanke tegijaid, kes aitavad lahendada probleeme, mis konkreetse tööga kaasas käivad.

Aga suures plaanis pole ju vahet. Paistab, et see mootorataste ehitus/remont on hoopis teine maailm, kui kõik muu tehnikaga seotu.

Mis vahet on kas endale või kellelgi teisele? Jupid tulevad ikka sama kaua.Ja see asi ei ole mitte ainult tsiklitega vaid ka kõige muuga nii.Näiteks vähe erilisemate autodega ja igasugu muu mittestandardse arendus tegevusega.Olgu see siis tööstus robootika või kasvõi mudellennundus.
Kui midagi tellid,millest ise mõhkugi aru ei saa,siis juhtubki nii et ei saa ka aru milleks miski asi ei saa valmis,nagu algselt plaanitud.

krt, nagu mingi lasteaialastega vaidle.
Kui mina, kes ma asjast mõhkugi aru ei saa, tellin sinu käest midagi, mille puhul sa väidad, et sina saad sellest aru ja väidad, et teed selle 3 või 6 või 7 kuuga valmis, siis on SINU asi teada, kust neid juppe tellida ja kas neid on võimalik lubatud ajaks kätte saada, või mitte. Vastasel juhul ütledki, et sul pole aimugi, kaua selle ehitamine aega võtab ja ma lähen tellin selle kellegi teise käest, kes teab.

Kui rahvusvaheline logistika ja selle puterdamise kogemus puudub, siis lihtsalt neile, kel see olemas on, teeb selline naiivne suhtumine lihtsalt nalja :D
Müügiinimene on viimane tegelane, keda üldse uskuda ettevõttes. See lubab maad ja ilmad kokku, peaasi et asja ikka ära ostaksid. Tegelikult ikka ootad ja võibolla isegi kauem, kui see, kes ütles sulle ausalt, et ei oska täpselt öelda, et millal kohale jõuab.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”