Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ? → Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ?
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ?
Macintosh kirjutas:Tabelis toodud info on tavaline "statistiline vale": on väga suur hulk inimesi, kellel on olemas A kategooria juhtimisõigus aga kes pole aegu sadulasse istunud ja ei kavatse seda enam kunagi teha. Pigem on aktiivsete ja pidevalt sõitvate mootorratturite tegelik hulk kusagil 15 000 - 25 000 vahel.
Jaa, sellise tabeli järgi on minu 75-aastane ema ka tsiklimutt, aga tegelikult juhtis ta viimati tsiklit umbes aastal 1970. Autoga sõidab tänini ja juhilubade uuendamisel pole keegi näinud põhjust talt tsiklilube ära võtta. Olen teda mitu korda ässitanud, et teeks minu tsikliga ühe demoringi kasvõi õue peal, aga ta keeldub sadulassegi istumast, sõitmisest rääkimata. Seljakotiks ka pole enam nõus olema, kuigi isa selja taga sõitis omal ajal kümneid tuhandeid kilomeetreid ja suutis oma jutu järgi taga istudes mitmel korral magama ka jääda. Isa siis äsas küünarnukiga, kui "seljakott" nii hullusti selga vajus, et sõitmist segama hakkas.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.