Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ? → Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
Arutelu: palju meil Eestis tegelikult mootorrattureid on ... ?
Spoiler
pühak kirjutas:Jaa, sellise tabeli järgi on minu 75-aastane ema ka tsiklimutt, aga tegelikult juhtis ta viimati tsiklit umbes aastal 1970. Autoga sõidab tänini ja juhilubade uuendamisel pole keegi näinud põhjust talt tsiklilube ära võtta. Olen teda mitu korda ässitanud, et teeks minu tsikliga ühe demoringi kasvõi õue peal, aga ta keeldub sadulassegi istumast, sõitmisest rääkimata. Seljakotiks ka pole enam nõus olema, kuigi isa selja taga sõitis omal ajal kümneid tuhandeid kilomeetreid ja suutis oma jutu järgi taga istudes mitmel korral magama ka jääda. Isa siis äsas küünarnukiga, kui "seljakott" nii hullusti selga vajus, et sõitmist segama hakkas.
Sellega peab ettevaatlik olema! Mul kah emal (vanus 74a) load ja vanasti (enne mind siis ilmselt) sõitis ise üksi/ kaksi koos vanaemaga, ma kui rattaga maal, siis alati pakkusin, et äkki teed kiirema ringi. Ükskord istus selga ja sõitisgi (mitte väga kaugele küll), ma päris tõsiselt ehmatasin, aga ratas tuli koos emaga tervelt tagasi hoovile, nüüd võtmed alati taskus igastahes
Isast ei räägi, tema võttis jõuga ratta, et proovisõitu teha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.