Intercom

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 971
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Intercom

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Ardilla kirjutas:

https://bikeman.ee/matkavarustus/sidesusteemid/sena-10r

Väide:
Universalne sidesüsteem - ühildub teiste tootjate seadmetega

Reaalsus....

proovisime sõbraga kord 20s ja packtalki siduda. garaasis. ühendusid, side toimis samamood nagu kahe packtalki vahel... tervelt mõnikümmend sekundit kuni järsku kuulsin packtalgiga kuularitest enda juttu ja sena mees ei kuulnud midagi.
kõikide nende ägedate funktsioonidega (häälkäsklused, kõikvõimalikud jagamised, leviulatus jne) tundub olevat niimoodi, et otseselt väita, et üldse ei tööta nii nagu manualis öeldud, oleks ülekohtune. sest vahest justkui nagu töötaks ju. kuid samas ideaalsest sooritusest on asi kaugel.(mõned asjad siiski on ka nii, et üldse ei tööta nagu manualis :D ) tegelt ei ole viimase 5 aastaga palju muutunud. sideseadmed suudavad hästi ühendada paar kaaslast, siduda ühe mobiiliga ja mängida sellest samast mobiilist muusikat, mängima linnas ja lähiümbruses raadiot ja ühildub naviseadmega häälkäskluste mahamängimiseks. ja seda kõike soovitatavalt mitte korraga. kõik muu mis kirjas, on selline pigem mööndustega töötav lisa. ja kuna need ägedad lisad teevad seadme keerulisemaks kui ta olla suudab siis tihti ei tööta ka need elementaarsed asjad nii nagu peab.
Pactalk ainult mööndustest koosneski kuigi lubatud oli palju ja ägedalt ja noh arvestades, et Sena nii palju ja ägedalt ei luba siis selle hinna eest võiks Sena ALATI teha mis palutakse.

ehk et kui reaalsusele silma vaadata siis hinda ja kvaliteeti kõrvutades on suht lollus neid kalleid seadmeid tänapäeva"hiinakatele" eelistada. kuna selle päriselt töötava osa teevad hiinakad ära 10 korda odavama hinna juures ja kallite margitoodete areng on äge suuresti vaid paberil. (või selles suunas mis mind isiklikult ei huvita nagu see võrgus suhtlemise võimalus).
Teisalt on ka vahest töötavad ja vaid manualis kirjas olevad lisad mänguasja puhul ägedad ja hinda väärt, isegi kui nende eest ebamõistlikult palju juurde tuleb maksta. :mrgreen:
PS. Urmas, ma tean et sina nii ei arva ja eelistad hiinakat! :bsmile:

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”