TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Kasutaja avatar

Teema algataja
iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Re: TS Laevade vastutus, kui tsikkel külili läheb

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

simp kirjutas:
iSlanderEST kirjutas:

Põhimõtteliselt case closed. Sõlmisin kompromissilepingu, mille sisu on konfientsiaalne. TS Laevad proovivad nüüd omalt poolt leida ka hea ja ohtutu lahenduse rataste üle vedamiseks uuel hooajal. Loodame parimat :)

Hea, et lahendatud said, kahju et leping konfidentsiaalne on.

Kas sinupoolt oleks ok kui lahenduse sisu avalikuks tuleks?
Mõtlen siin ühele avaliku teabe seaduse osale...

§ 36. Teabe asutusesiseseks kasutamiseks tunnistamise keeld
(1) Riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutusest ja avalik-õiguslikust juriidilisest isikust teabevaldaja ei tohi asutusesiseseks kasutamiseks mõeldud teabeks tunnistada:
5) teabevaldaja töö või tööedukuse aruandeid ning andmeid ülesannete täitmise kvaliteedi ja juhtimisvigade kohta;
6) riigi- või kohaliku omavalitsuse ametniku või avalikke ülesandeid täitva eraõigusliku juriidilise isiku või füüsilise isiku mainet kahjustavat teavet, välja arvatud delikaatsed isikuandmed või isikuandmed, mille avalikuks tulek kahjustaks andmesubjekti eraelu puutumatust;
7) tarbija huvide kaitsest lähtuvat teavet kaupade ja teenuste kvaliteedi kohta;

Ehk siis kui sinupoolt on lepingu avalikustamine okei, siis peaks saama lahenduse teabenõudega välja nõuda...

Tegelt on nii, et ma ei saagi aru, miks nad tahtsid seda konfidentsiaalseks teha, aga kuna ma saavutasin selle, mille järgi läksin, siis olin nõus.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”