Ebaseaduslikult sõitmine

Kasutaja avatar

zombi
Postitusi: 303
Liitunud: 08 Apr 2015, 03:17
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 39 korda

Re: Ebaseaduslikult sõitmine

Lugemata postitus Postitas zombi »

urmas66 kirjutas:

Aga seda,et kedagi mingi tsikli mootori vahetamise pärast nüüd hukka mõista,ei ole küll mulle arusaadav lähenemine.Nii me neid noori päris asjadest eemale ehmatamegi.Ja siis ise teeme teemasid,et kuidas on ratast kiiremaks paremaks tehtud.

Õige. Õpetame kohe noortele, et seadused on ainult lollidele ja "tark" inimene laseb nendele kõrge kaarega. Ja siis imestame, kust liiklusesse nii palju imbetsille imbunud on.

urmas66 kirjutas:

Ma olen suht seadusekuulekas inimene,aga väikseid vimkasid on ikka sisse visanud,nooremana rohkem,nüüd vähem. No palju teist seaduse kuulekatest siin jälgib täpselt kiirust või mingi teenuse eest kelletki paar saadud sotti, tuludeklaratsioonis ära näitab,kui tsiklile võimu juurde teeb,siis sellega enne sõitmist ARK-i tehnokontrolli tõttab, jne. ????? On mõni selline siin ka või.

Olgu, kiirus +10 siin-seal ikka ette tuleb. Tõesti ei passi koguaeg pingsalt silmadega spidokas.
Aga muu- ei. Peale põhitöö lisateenistusi ei ole, pole vajadust lisasissetulekuid tuludeklaris kajastada; tsiklile võimu juurde ei keera, seega seetõttu ka Maanteeametisse seda deklareerima jooksma ei pea. Nii et - sisuliselt on siin mõni "selline".

RasmusL kirjutas:

Kuid nagu ikka on reegleid väga lihtne rikkuda-piisab ju ainult passi "õigete kw" märkimise ning peale seda saab jällegi täisvõimsuse juures sõita. Teinud isegi nii ja ka enamus tuttavaid kellel 18 aastaselt 35kw asemel 141kw on :lol:

Khmm... Seega ei visuaalselt ega tunnetuslikult ei olegi aru saada, tegu 35 või 141 kw? KUI see tõesti nii on, siis milleks neid kilosi ja vatte üldse juurde vaja on? Samas, "paugu" puhul oleks ju päris "lõbus", kui selgub, et asi moditud 100kw võimsamaks - juhtimisõiguseta sõit, kindlustatud kah aint 35kw eest, seega kindlustus saadab kukele. Vahet pole, kas õnnetuses süüdi või süütu... Palju õnne! Iga mees on ikka ise oma õnne sepp.

Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”