Tänavalegaalne ringrajaratas

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 970
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: Tänavalegaalne ringrajaratas

Lugemata postitus Postitas KIBU »

korke kirjutas:

Brembo Kõige kangemad z04 seguga klotsid töötavad külmast peast paremini kui igasugune OEM või teise tootja. Mida kõrgemaks temp läheb...seda ägedamaks ka pidur :)
Kestavad ka kauem kui OEM ...ca 2x kauem :)
Hind alates 200 eur :)

Et pole vaja siin rääkida race klots ei sobi tänavale.

Mustik kirjutas:

Kui pidurid läbi vajuvad ja voolikud tunduvad OKd, siis esmalt kangem õli ja õhutamine (30 euri +1h) Sellest yksi suure tõenäosusega juba piisab.
Ma sõidan hetkel nt kangema pumba, race klotside(tänavale kindel ei, nii hinna kui ka tempi poolest) ja OEM voolikutega. 1.18 juures oli stock koos kangema õliga veel igati ok.

Kordan ka seda mida KIBU varem ytles. OEM klotsid on kohati paremad kui tänavale mõeldud teise tootja "track and street" klotsid. Kindla näitena saab välja tuua Biker24s pakutavad Ferrodod (kehvemad kui OEM)

On küll vaja rääkida! See, et 1 konkreetne klots töötab ei muuda tõsiasja, et valdav enamus ei tööta ja algajale racing klotse üldiselt soovitada ei ole õige.
Mina omalajal ostsin kord lolli peaga ühe "tuntud motosportlase" käest ja soovitusel hüüber ägedad racing klotsid mis maksid neljandiku kogu võistlusnädalavahetuse maksumusest. (Ok, toodi ka rajaäärde kohale mille eest olen tänulik) Sarnast kogemust ma teistele ei taha. Ma olen elus palju erinevaid klotse proovinud just lootuses leida häid ja hea hinnaga. Seepärast soovitangi minna kindlapeale ja osta oem klotsid kui praegused vahetamist vajavad ja katsetamiseks võimalused puuduvad. Või noh tegelt on tänapäeval nett inffi täis. lugege arvustusi ja analüüsige ja ilmselt leiate ka hea klotsi mis pole oem hinnaga.
Või minge kaubelge Korke käest garantii ja proovige neid Z04 seguga Brembosid sest kui jutt tõele vastab siis veits rohkem kulutada poleks patt.



5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”