BMW K100LT HACK
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: BMW K100LT HACK
PhunkT kirjutas:Minu teada keegi sai kohtus võidu sel teemal (äkki see oli isegi Euroopa tasemel ja hageja poolakas) ja enam ei ole piiratud asi sisserändajatega ehk siis parempoolse rooliga autosid võetakse nüüd ilusti registrisse (pead ei anna). Tuled on jah loogiline, et tuleb ära reguleerida-vahetada.
Aga fun fact - Hollandis registreeritakse külgkorv internetis, st teed internetis avalduse ja muudetakse passis andmed nii, et kategooria on L4e ja massid kustutatakse ning lisatakse 3 kohta. Pass tuleb ilusti posti teel koju, ratast näitama ei pea
. Ilmselt korraline tehnoülevaatus on selleks, et veenduda, et asi turvaline on. Mõni aasta tagasi ei pidanud registreerimagi külkat.
Inglismaal on bolt-on (ilma raami muutmata) korvid samuti lihtsa avalduse teema, mingit tüübikinnituse jura ei ole.
Ehk siis - külghaagis on haagis (jah, inglise keeles side car ei ole otsetõlkes haagis, aga loogika kehtib)! Kui ma võtan endale haagise sappa autole, siis ma ei lähe sellele tüübikinnitust taotlema.
Nii, hommikune postitus tehtud, pulss käis korra 200 peal ära, saab päevaga edasi minna
Ühte tegelast,kes ajas seda parema rooliga asja meil, ma tunnen ja asi käis minu teada ilma kohtuta.Parema rooliga autode nüüdne registrisse võtmine on tema tegevuse tulemus.Ta on ajakirjanik-pressiesindaja nii mõneski riigiasutuses olnud ja samas ka transpordi firma omanik,kes teeb tööd Inglismaale ja tagasi.
Sulle soovitan ka mõnele juristile näidata oma kirjavahetust MNT-ga ja äkki ta oskab seda asja ka ilma kohtuta edasi ajada.Nii kui nii tuleb enne kohut pikk kirjade vahetus uuesti maha pidada.
Soomes asjade ajamise lihtsuses ei oleks ma kohe nii kindel,enne kui arvel ja number käes.
Mul on üks veoka haagis praegu nö "töös",millele soome katsastus nõuab mingit pidurite kohta käivat paberit,mis oleks pidurdus jõudude teoreetiline arvutus või midagi sellist,kui osa tõlkes kaduma pole läinud.Samas haagis on saksas toodetud, saksas,lätis ja eestis arvel olnud,aga vot ÜV ei saa tehtud.Haagis on iseenesest soomes juba arvel ka,aga seda paberit ei oska keegi kuskilt leida.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.