Milline kiiver?
Re: Milline kiiver?
Ain kirjutas:M.T. kirjutas:Tuttav teema, meil vist sarnased koljud
![]()
Mul istus samuti Neotec kōige paremini pähe ja häirivaks sai rihm, mis liiga kõrisse jäi. Ning nii ma C3 PRO-ni jõudsingi.Aga kas seda rihma regullida ei proovinud nii, et normaalne oleks. Ei viitsi naise kiivrit kapist otsima minna et vaadata regullimisvõimalusi aga ta on küll Neoteciga väga rahul.. Ise kasutan 2010 aastast Multiteci ja olen ka väga rahul..
Ma otsisin kiivrit 4-5 aastat tagasi, siis vist oli veel Neotec 1 ja uus tulemas. Võin detailides muidugi eksida ka, aga proovisin nii Yamaha keskuses kui Motodepoos ning oli nagu jutt, et uuem mudel tulemas, kuid kohal veel polnud. Või oli äkki mingi muu mudel uuenemas. Krt seda enam mäletab. Igatahes Neotec jäi liiga kõrisse ja kuidagi paremaks ei saanud. Muidu istus pähe väga hästi. Schuberth C3 mudelil oli samuti rihm häiriv, C3 Pro-l pidi rihm natuke eespool olema ja proovides oli parem küll.
Mul muidugi prille pole, mul kolba juures muud iseärasused, mis kiivrivalikut piirasid. Pähe istusid ainult Shoei, Schuberth ja mingi odavam asi Bikeri poest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.