Milline kiiver?
Re: Milline kiiver?
Huvitav, miks seda Shuberthit nimodi üllistatakse? Olen Shuberthit proovinud ja no ei sobi ta mulle kohe üldse. Lihtsalt põhjus on peakujus...
Olen nüüd seda kiivri maailma uurinud igast asendist, ja tundub, et kiivrit valitakse täpselt nagu ratast tagumikuga, ainult peaga Üks asi mis mulle Shuberthi juures meeldis oli see, et sisemine visiir ei moonutanud. Samas sama teema on ka AGV_ga.
Teine asi millest ma ei ole läbi hammustanud on see lahtikäivate kiivrite teema mulle meenutavad need väina praame
Samas ei ole ma nende kasuteguritest kohe üldse aru saanud. Sõita lahtise visiiriga on imelik, ja kui ma tanklasse tulen siis eelistan kiivri ja kinnaste kehaküljest eemaldamist. Kõik niigi teavad, et olen mootorrattaga
Kõik hüved on võetud mingi aritmeetilise keskmise järgi, et katta maksimaalselt suur kasutajate hulk, arvestmata erisusi. Kui hakata kõiki erisusi arvestama, siis me jõuame tailormade lahenduseni . See oleks omakorda minu unistus, lasta keha mõõtude järgi endale täpne varustus tellida. Mis omakorda kaotab järelturu, sest minukujuga inimesi ei ole vist palju, sest muidu mul poleks nii keeruline teksapükse poest otsida
Shuberth on isenesest tõesti lipulaev. Igal tootjal on oma nish. Absoluutselt, ei väida, et Shuberth on paha, vaid pigem, seda, et ta on veits ülehinnatud teiste alternatiividega võrreldes Eks ta veidi Iphone omas maailmas ole ja kindlasti ma armuks temasse, kui minu ergonoonika seda võimaldaks.
Pikk jutt s. jutt, pigem tahan öelda seda, et ma saan täitsa aru, et rihm on küll sätitav kuid inimene ei tunne ennast mugavalt. Kõige hullem mis saab olla ongi, ebamugavustunne...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.