Milline kiiver?

Kasutaja avatar

Multi
Tänanud: 43 korda
Tänatud: 13 korda

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Multi »

Ardilla kirjutas:

Huvitav, miks seda Shuberthit nimodi üllistatakse? Olen Shuberthit proovinud ja no ei sobi ta mulle kohe üldse. Lihtsalt põhjus on peakujus...

Mina avastasin enda jaoks Schuberthi aasta-paar tagasi ja olin hetkega võlutud. Esiteks istub ta mulle peakuju poolest ideaalselt, teiseks sain ma alles Schuberthit proovides aru, miks üks kiiver maksab 60€ ja teine 600€. :P Ostsin omale Louisest odava otsa Schuberth C3 ja olen täitsa rahul. Natuke peale ostmist andsin sõbrale seda korraks pähe proovida. Ta oli väga üllatunud ja vahetas üsna varsti oma eelmise kiivri Schuberth C3 Pro vastu välja. :D
Aga seda muidugi, et kui peakuju poolest ei sobi, siis polegi vahet, kui hea või halb kiiver on, igatahes on ebamugav. :)

Ardilla kirjutas:

Teine asi millest ma ei ole läbi hammustanud on see lahtikäivate kiivrite teema :D mulle meenutavad need väina praame :D Samas ei ole ma nende kasuteguritest kohe üldse aru saanud. Sõita lahtise visiiriga on imelik, ja kui ma tanklasse tulen siis eelistan kiivri ja kinnaste kehaküljest eemaldamist. Kõik niigi teavad, et olen mootorrattaga :)

Mina ka ei saanud vanasti sellest aru, aga lahtikäivate kiivrite eelised on väga selgelt just motomatkamisel välja tulnud. Üks eelis on tõesti kiirete tankimispeatuste tegemisel, aga näiteks ka inimestelt juhiste küsimisel, kaardi lugemisel, reisikaaslasega teekonna arutamisel, metsas telkimiskohale navigeerimisel või isegi kiiremal metsapeatusel. Olude sunnil tegin pikema Balkani reisi kinnise kiivriga ja tundsin lahtikäiva kiivri funktsionaalsusest päris palju puudust. Sellepärast olengi nüüd veendunud lahtikäiva kiivri mees. :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”