BMW K100LT HACK
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: BMW K100LT HACK
PhunkT kirjutas:Sest mulle ei meeldi vaielda ametnikega praegu, kui neil ei ole õigus, aga veel vähem meeldib mulle vaielda ametnikega tee ääres, kui neil on õigus.
Ega minagi ei sooviks teel olles mingis x riigis hakata pollariga vaidlema,et miks te olete seal kolmekesi,kuigi on kaks istekohta jne.
Aga kui asi kohtusse läheb,siis võib juhtuda,et ei saa ka 2019a suveks seda asja joone alla.2018 suvi on välistatud,kui praegu kohe avaldus sisse anda.
Mul on käsil tsiviil vaidlus Harju maakohtus,mille avalduse andis hageja sisse eelmise aasta aprilli algul.Täna pole me peale kirjavahetuse kohtu vahendusel veel midagi teinud.Hagiavaldus kinnitai vist juuni lõpuks.raha on kulunud mingi tonni piires advokaadi tasudena.Hagejal mõnevõrra rohkem,sest tal tuleb maksta ka lõiv ja veel ühtteist.Kes kaotab saab need kulud muidugi kõik oma kraesse,ka sellega tuleb arvestada.Kui MNT võtab mingi über kalli büroo end esindama ja neil pappi on,et seda teha,siis kaotuse korral pead sina kõik selle "lõbu" kinni taguma.Ma ei taha sellega öelda,et sul pole lootust võita, vaid pead oma tegemisi ka selles võtmes kaaluma.Pead arvestama,et kohus võib ka määrata mingi ekspertiisi,mille kulud kannab ka kaotaja jne.Lasen puusalt,aga esimeses astmes võib kuluda teil kokku kuni 5-7 tonni ikka ära.Sinul ilmselt vähem ja MNT-l suurem osa sellest.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.