BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

simp kirjutas:

Õiguskantsler annab hinnangu vastavalt kehtivatele seadustele,aga ei saa minu teada kedagi millekski kohustada.

Ma olen paar korda Õiguskantsleri pole pöördunud. Viimasel korral pöördusin ma sinna selleks, et lõpetada ära vastuolu liiklusseaduse ja määruse „Mootorsõidukijuhi eksamineerimise, talle juhtimisõiguse andmise kord ja juhiloa vormid ning nõuded eksamisõidukitele“ kus määrus esitab seaduset märkimisväärselt kõrgemad nõuded mootorratturi sõiduvarustusele ja jätab "nõuetekohasuse" otsuse tegemise eksamineerijale.
Õiguskantler vastas mulle, et seaduste ja määruste tõlgendamine pole õiguskantsleri ülesanne ning, et mul on võimalus kasutada muid õiguskaitsevahendeid. Lisaks ütles õiguskantsleri büroo: "Nimetatud määruse kui ka selle lisade selgitamise ja tõlgendamise pädevus on lisaks Maanteeametile määruseelnõu väljatöötanud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumil. Seega saate selgituste saamiseks pöörduda vajadusel ka asjaomase ministeeriumi poole." Ma olen Maanteeametiga nüüd mõnda aega sellel teemal jahunud ja loobusin ajutiselt sellest, sest Maanteeamet ajab mulli ning mul puudub jaks ja aega tuuleeveskitega võidelda.

Antud juhtumil on minu arusaamist mööda ka tegu tõlgendusega ja seega ma eeldan, et sa saad õiguskantsleri büroost samasuguse vastuse.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”