Muigega tehtud: Kas mootorrattaga tasub sõita? → Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?
Tere Django. Vaata tsikli ellu toomine on suur muutus. Nagu välja tõid, siis küsijal on elus kogemusi erinevatelt aladelt, kuid mootorrattasõitu on vaid kõrvalt vaadanud ja puuduvad esmased liiklusoskused tsiklil, mis viivad mõttele, et ära parem hakka. Samas üritab leida oma elust paralleele, mis ehk aitaks hirmudest üle saada, sest väga palju soovitajaid tsikkel muretseda taunivad ka uue ratta soetamist, kuna kukkumistega tuleb arvestada. Mu 40-ndates tuttavad, kes varem sõitsid on tänaseks kõik tsiklist loobunud, nemad need hirmud tekitanudki. Et a la mõtle praktiliselt; sõiduilma on niikuinii 5 päeva aastas jne. Ma sellele vaatamata punniks edasi aga vajan rohkem arvamusi. Mu tööandja taunib ka rattaga tööl käimist, vb kadeduset, aga igaljuhul sealt need küsimused, kas saan tsiviilseks jääda mootorrattal tööl käies. Täna on sõiduvahendiks auto ja koduteele jääb supermarket, lapse lasteaed ja teise lapse trenn. Eeldan, et kõik foorumlased ei ole 18 aastased pubekad, kes emme-issi kulul elavad ja teenivad elus ise oma elatise ja kui vaja, leiavad raha ka et materiaalselt oma unistusi ellu viia.Isegi kui liising ja 5 aastane laenukoormus, siis kes meist omab õigust seda maha teha, mida inimene oma teenitus tasu eest ostab.No kui ei tee vana pill õnnelikuks, siis ei tasu solvuda. Samas poosetajaid ma ka ei salli, nii et saan aru mida tunned, ei tahtnud sellist muljet jätta. Kindlasti kogu perega peab millestki loobuma, sest pere üldine väljaminek suureneb. Samas jääda hirmudesse kinni võib võrduda elamata elu ja päeva lõpuks kumb on olulisem?
Ilmselt jah palju rääkisin endast, kuid see aitas paljudel samastuda olukorraga ja anda soovitusi oma isiklikust kogemusest mille eest saan tänulik olla. Kui lähed õhtul suusatama ja vaevu püsid püsti, siis minult 5 pihku, et julge pealehakkamine. Ma ei tauni ega alaväärtusta kui keegi endale uusi väljakutseid esitab. Ja mida rohkem küsib, seda vähem eksib. Kui küsib ka arusaamatu nurga alt, siis ju otsib mingit pidepunkti, mis tal aitaks vastutust võtta ja õigele otsusele jõuda. Näitena hea rattatreener ütleb esmakordselt rattatrenni tulnule, et "sa oled varem balleti tantsinud", see on suurepärane ju, sul on tasakaalutunnetust ja hea lihasvastupidavus, kindlasti saab sust hea rattur! Sorry, kui tõsihingelisi pahaseks ajasin. Parimal juhul on varsti üks kamraad teil juures, kes hirmudest ei tea midagi, oskab vaid rattasõidu plusse üles lugeda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.