Muigega tehtud: Kas mootorrattaga tasub sõita? → Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?


wylde
Postitusi: 18
Liitunud: 01 Veebr 2018, 09:44
Tsikkel: Kawasaki Vulcan S
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?

Lugemata postitus Postitas wylde »

Ma olen valmis rattasse investeerima ühe korra ja lähen täis pangale. Kollane, punane vms ere bike nagu kõik need kasutatud on ei ole liiklusvahend , millel end ette näen. Nimetage seda kasvõi edevuseks, mis siis. Kui ostate igapäeva riideid Tamrexist, siis tõesti vales seltskonnas räägin, teatud inimestele on tsikkel ja sellega kaasnev siiski ka elustiil. Tahan ratast, millega mugavalt kulgeda, võib-olla pensionini. Kasutatuna on valik väga hõre ja enamjaolt ka üle sellest hinnast, mis ma uuena saan.
See, et teema laiali valgus, võin selles vabalt süüdi olla. Diskussioon arenes ja pigem tekkis dialoog nende vahel kes osalesid. Ma sain esimeste vastustega oma peamise küsimuse vastatud ja minu poolt lõppenuks, kuid eks teema oligi laiem ja puudutas elustiilist sõiduoskuseni teemasid ja miks mitte nendega kaasa minna. Kõik unistavad kevadest ja viis mõtted sinna :)
Soovitan Lasnamäe Harley poodi külastada, mõistate, et mootorrattaga kaasneb rohkem kui 2 ratast, mida hirmsasti siin peale surutakse kui ainsat mentaliteeti kuidas asja vaadata.
Eestlane tõesti ei ole tolerantne kõige suhtes mis pole tavapärane ja eks kompleksid mis meil on tulevad ühiskonnast mis neid loob. Kui 20-nendates nooruk sõidab kollasel bike`il tööle tagumik uppis ja poolkuu paljas, siis fine; kui 40-selt sellisena kontori ette sõidad, kus ametlikeks rõivasteks on miinimum triiksärk ja pintsak, siis ei ole päris ükskõik kuidas tööle ilmud. Kuna tuleb rattaga 20+ päeva nädalas tööl käia, siis selle küsimuse lahendamine oli teatud mõttes eluline otsus kas ma saan tsiklit igapäevaselt kasutada või mitte. PS, eelmine töökoht oli linnast väljas ja ma ilusatel suve päevadel ikka "salaja" läksin rattaga, haldusjuhilt sain võtme, et koristaja ruumis riideid vahetada ja seal ka pisut veega end värskendada. Tuli leida lahendus ja leidsin. Samas tunne oli küll nagu mingi arkass olen, hiilin salaja oma lycras koristaja ruumi.. nii et excuse me, et selline riietuse ja stiili teema tõstatatud sai :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”