Muigega tehtud: Kas mootorrattaga tasub sõita? → Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 589 korda
Re: Kas mootorrattaga tasub sõita?
wylde kirjutas:Kuna tuleb rattaga 20+ päeva nädalas tööl käia, siis selle küsimuse lahendamine oli teatud mõttes eluline otsus kas ma saan tsiklit igapäevaselt kasutada või mitte. PS, eelmine töökoht oli linnast väljas ja ma ilusatel suve päevadel ikka "salaja" läksin rattaga, haldusjuhilt sain võtme, et koristaja ruumis riideid vahetada ja seal ka pisut veega end värskendada. Tuli leida lahendus ja leidsin. Samas tunne oli küll nagu mingi arkass olen, hiilin salaja oma lycras koristaja ruumi.. nii et excuse me, et selline riietuse ja stiili teema tõstatatud sai
No ei saa sa ka selle uue Kawaga triiksärgis ja pintaga tööl käia. Ebamugav ja määrdud ära. Tsikli,kui elustiili juurde ei käi triiksärk,eriti veel sinu valitud ratta juurde.Teksad nahktagi ja T-särk,kui tahad stiilne olla,aga igaljuhul mitte pintsak. Koristaja ruumi võtme pead ikka omale küsima,et stiilne olla nii tööl kui ratta seljas.
Ma ka arvasin kunagi,et käin palju tsikliga tööl,aga tegelikkus on see,et käin autoga.Tsikliga käin tööjuures nädalvahetusel,kui vaja,aga mitte argipäeval.
Mul oma kabinet ja ka riietusruum privaatne olemas,aga no pole mugav.Liigapalju aega kulub riietumisele,asju kaasa võtta on ka ebamugav(porfell) ja ka telefoniga suhtlemine on peale rääkimise välistatud.Ma tegelikult võiks ka dressides tööl olla,oma asi. aga mul särk ja teksad ning nahk king.Oma alluvate suhtes ei saa ma seda lihtasalt omale lubada,kuigi sellest mitte hoolimine lubaks mul kasvõi tsikli riietes olla.
Aga see ei takista sul muidugi tsiklit soetamast ja sellega sõitmast,lihtsalt sinu nõumistele vastavas univormis tööl käimine ei ole mõistlik või siis ma ütleks pigem on tüütu.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.