Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?


Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

urmas66 kirjutas:
Margit kirjutas:

Saab ka rendiauto kindlustust... uurisin IF-ist ja see kehtib mingitele superklientidele ainult.

Alustuseks uuri,kas rendileandja ka seda reisikindlustusele lisatut aktsepteerib ja kui siis midagi juhtub komposteerid oma ajusid autot ära andes ning jääd lennukist ka veel maha.See ei pruugi nii olla ,aga võib nii juhtuda.Lisaks on ka reisikindlustus siis kohe palju kallim,kui ilma selleta.Kas võit on suur?

Põhimõtteliselt, esimene kord kui ma auto rentisin, siis ma võtsin läbi vahendusfirma cars.vueling.com. Ning seal oli täiskindlustus 80 euri. Üllatus oli kui suur kui kohale jõudes, öeldi mulle, et väga hea, aga meid see ei huvita. Ehk kui tekib kahju siis võetakse see omavastutus kasutajalt reeglina 600€ per keis ja siis teed oma kindlustusele taotluse see sulle korvata. Ehk kui on kaks kriimu korruta kahega kolm kriimu kolmega mis on isenesest 1800€.

Lisaks sellele, et kui ei maksa kohapeal autot kinni ja või ei võta kindlustust nb! koos rataste ja klaasidega, siis seadakse autole deposiit 300-2000€. MIs tähendab seda, et sa maskad auto rendi 2 nädalat näiteks 500€ + bronnitakse kaardil ära 600 € 10 päevaks. Miks 10? See tuleneb krediitkaardi regulatsioonist, et bronn kehtib max 10 päev v.m.s.

Igaljuhul see on suht sex tunne kui alguses sellega ei arvesta ja siis on see woila tunne :mrgreen:

Põhimõtteliselt Goldcar ei nõudnud deposiiti muideks. Sixt omakorda nõudis. Six-tiga olid kõik kindlustused aga mingi süsteemi vea tõttu pandi mulle peale maksa hiljem teenus, ja siis pidin deposiidi ikkagi tasuma.

Ühed ukrainlased võtsid mingi luksus auto siis neil võeti minu ees depo mingi ca 2000€ vist. Nad tegid väga suured silmad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”