BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Krl
Postitusi: 1697
Liitunud: 19 Veebr 2017, 21:31
Tsikkel: Welcome to the darkside
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 176 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas Krl »

Spoiler
Macintosh kirjutas:
simp kirjutas:
saarlane kirjutas:

Muu maailm ehitab kõiki rattaid ümber ja selleks läbitakse paljudes normaalsetes riikides ka vastavad katsetused (minu meelest normaalne). Paljud riigid on läinud seda teed, et ise teed ja ise vastutad, a mis saab siis kui selle "toote" maha müüd?.

Täpselt samamoodi nagu varjatud vigade puhul. Müüja vastutab.
Ideepoolest on ümberehituse käigus tehtud viga täpselt samasugune varjatud viga. Tähtsust ei oma, kas müüja teadis sellest või mitte.

Ei ole päris nii. Kui ma müües ütlen, et "ise ehitasin, katsetusi pole tehtud ning vigu võib esineda aga ma pole hetkel ühesti teadlik" aga ostja ütleb fine ja sõlmib tehingu siis mina olen vastutusest prii. Ei mingeid peidetud vigasid. Kui ma aga müües selgitan, et ise ehitasin aga vigu kindlasti pole ning tegelikkuses ikkagi leidub siis siit edasi läheb keeruliseks. Pole 1:1, et varjatud viga ja kogu lugu. Ilmselt tuleb kohut käija, ekspetiise teha ja palju muud erinevat jama, mis täidavad protsessis osalevate asjapulkade kukruid ja tühjendavad vaidlejate omi. Tõde ei tarvitsegi selguda. Aga kõik see läheb siinsest teemast juba liialt välja.

Prooviks seda külgkorvi teemat edasi arendada.

Selliseid asju, mille ise ehitasid, aga ei oma erilist ettekujutust kas need üldse millelegi vastu peavad või mis vead neil on, võid kirjapressidena müüa, mitte liiklusvahenditena.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”