BMW K100LT HACK
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: BMW K100LT HACK
PhunkT kirjutas:......... Üks tehnoosakonna kõrgem ametnik ise ka tunnistas, et ümberehituse poolel on asi natuke kehvasti ja sellega tegeletakse. Kes teab, ehk järgmine aasta on asi juba parem...
Seal tehnoosakonnas on minu arust sellised nõukaaegse mentaliteediga tegelased,kes loevad uuendustest Autolehest või Tehnika maailmast ja kui seal pole midagi sellist läbi käinud,siis ongi kõvaketas kinni.Muidugi see ,et ametnik ei vastuta mitte millegi eest, hoiab neid seal paigal ja ei kõiguta kuidagi positsiooni.Tänaseks on asjad tõesti palju paremad,kui oli 10-15 a tagasi,aga mitte veel ka head.
Minu viimane keberniit selle inglise haagisega oleks ka ilmselt kestnud ei tea kui pikalt,aga ma saatsin kirja kõigile meili aadressidele ja küsisin,et mis neil viga on? No natuke pikemas sõnastuses ja peadirektor oli ka listis.Vastati siis üldmeililt,et asja uuritakse,aga asjad hakkasid liikuma vähemalt.
Sauel angaaris olev ametnik(kurjajuur minu asjas ja neist üldiselt ju kõik algab) hakkas ka viisakamalt suhtuma,kuigi ma kuulsin kuidas tema kolleeg asja algul juba kõrval laua tagant talle ütles,et mis sa inimest peedid,et selle saab nii ja nii ära lahendada. Aga eks seal oli ka see,et vaim ei suutnud enam painduda vastu tulema ja aeti oma jonni edasi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.