Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

Kasutaja avatar

Teema algataja
Ahfrsk
Tsikkel: K8 gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Re: Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

Lugemata postitus Postitas Ahfrsk »

Hehe.
Tuli ükspäev meelde, et ma kunagi sellise teema olen teinud, kui ma selle rattaasjaga pihta hakkasin.
Täna võtsin ja lugesin huvi pärast, et mis juttu siis sai räägitud. Oh seda noore kutsika pealehakkamist :D

Kokkuvõtvalt aga võiks puhtalt statistika huvides öelda, et Esimeseks rattaks ei ole vaja töristada 300-600cc klassikuga, KUI MÕISTUS PEAS ON ! :D
Võib ka rahulikult võimsama bikega alustada, respekteerida tuleb lihtsalt.
Tänaseks 5a siis ratta seljas ja kogemust (jaaaaaa, ei ole palju, not the point) ning mina alustasin 750cc ninjaga, sealt edasi 750 110kw gixxer ja nüüd 1000cc ninja, ei ole probleeme tekkinud. Kui koha peal 1x külili vajumine välja arvata, kui unustasin jala alla panna rattale, algaja viga :D

Pigem isiklikust kogemusest mõjus mulle just vastupidi see võimsa rattaga alustamine.
Ma teadsin, et rattal on meeletu varu ja kui ma nüüd väänama hakkan, siis ta läheb lihtsalt ära minu oskuste alt, see hoidis ka päris pikalt tagasi selle rutska väänamisega.
Aja ning kogemusega muidugi hakkas see piir järjest edasi liikuma, aga ma ei ole sugugi kindel, kas ma ikka oleks tagasi hoidnud selle pealekeeramisega, kui mul mingi 40kw lurr all oleks olnud.
Ning väga edukalt oleks saanud selle 40kw lurriga surnuks sõita ennast.

Ning bike oli ka väga hea valik, juba enne lubade tegemist ma teadsin, et ma seda tahan, mitte mingit klassikut ega naketit ja asju mis mulle suruti :D
Tänaseks olen kõige pikema otsa teinud Eesti - Lõuna Saksamaa - Rootsi - Eesti, selle sama 750 gixxeri otsas ning ma läheks uuesti, bike on idekas mulle, mõnus ja mugav on sõita.

Aga noh, inimesed on erinevad :)

Jalgratas Scott ->
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”