Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...

Lugemata postitus Postitas will111 »

mis ime pärast ta kohe lausa kordades halvem on sirgjooneliseks liikumiseks? kui sul sirgjooneline liikumine on ainult 300kmh siis küll tõesti jah, kuigi siingi ma ei tea kas just päris KORDADEST saab rääkida :D

kiirenduses kaotad jah väiksema kubuga...muudes asjades tihtipeale võidad. lõppkiirus minumeelest tänaval sõites tegelikult väga rolli ei mängi. sirgjoones 300kmh sõita on ka põnev ja huvitav esimest 5 korda. edasi ei paku see absoluutselt mitte mingisugust pinget...kui siis ehk seda pinget, et kui nüüd menti sõidan siis huvitav kas lastakse kohapeal maha või sõidan end ise surnuks eest ära põrutades :lol: a samas kurve võtta 150-200ga annab ka väiksema võimsusega rattaga.

mina kahetsen tonnise ostmist peale pikalt 650sega sõitmist. selle 1200euri eest, millega riiki sai toetatud oleks parem võinud mitmel reisil käia ja ratta oleks ka võinud üldse ostmata jätta. nagunii ainuke PÄRIS hirm tekib 500se 2-taktilise krossika seljas ainult, kõik muu on mingi niisama kõvatamine :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”