Sõit ja terviseriskid.

Kasutaja avatar

kurisookaru
Postitusi: 444
Liitunud: 13 Apr 2004, 19:15
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Asukoht: Vetla-Tallinn-Vetla
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 67 korda
Kontakt:

Re: Sõit ja terviseriskid.

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

Heikik kirjutas:

See, miks sul kaebused mõneks ajaks ära lähevad, on tingitud hoopis muudest teguritest. Kiropraktik lihtsalt seletab natuke...omamoodi. Aga see pole meditsiinilises mõttes päris tõene. Ja seda aeg-ajalt vaja mineva "järelhoolduse" asja annaks enamike seljahädade puhul muu asjakohase sekkumisega ära jätta. Paraku jääks siis ära ka kiropraktiku teenistus...

Olin samuti pikalt hädas seljaga (diskid liikusid selgroos), avaldus see nii, et puus kas siis parem või vasak mingi hetk enam lihtsalt ei toiminud ja kõik, ehk et kõndimine oli paras jama. Ja muidugi mõnus valu sees. Käisin erinevate arstide vahet pikalt, keegi midagi tarka öelda ega teha ei osanud. Aga põhiline ikka oli, et tuleb lõigata. Noa alla minna...no no no. Leidsin kodukandist (Aravete) tuttava juhatusel kiropraktiku. Võtsin oma rõntgenipildid ja muu ravipaberid kaasa. Vana uuris neid pikalt, nii pooltundi soojendas mu lihaseid ja siis järgmine tund oli selline piinamine, et piss püksis. Sinna läksin kuidagi moodi liibates, välja tulin sirgeseljaga nagu poleks midagi olnud. Sellest nüüd üle viie aasta möödas, siiani on olnud ok, välja arvatud mõned korrad aga olen harjutustega ise hakkama saanud.
Mina ei alahindaks kiropraktikuid, kui kurat ikka aastaid oled valudes ja siis mingi vend võtab sult selle paari tunniga ära, isegi kui see on mõneks ajaks, siis ikkagi on see jube hea. Parem igatahes kui valuvaigistitega oma seedimine peeti keerata.

Tsikliga sõitmine (matkaenduuroga) metsavahel või kruusa lasta tegi üldiselt asja paremaks (loe võimlemine ratta otsas), suur pingutus oli vahel sinna selga saada ainult :wack:

:bsmile:

Karu

Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
http://www.kurisoomoto.com Kesk-Eesti Tuur 2022
http://www.streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”