Jutt kiskus motomatkamise peale ja sealt veel edasi .... → Jutt kiskus motomatkamise peale ja sealt veel edasi ....
Jutt kiskus motomatkamise peale ja sealt veel edasi ....
kahjuks need liinid ei püsi tõesti lõputult põnevad, aga no kaugemate liinidega on ju paraku see häda, et kuhupoole sa ka ei läheks siis esmalt pead ikka miski miinimum 500km sõitma lihtsalt tuima sirget maanteed. seega jääb ju sõidumugavuse teema mingil määral ikkagi alatiseks teatud rolli mängima. kui iga suunas oleks max 200km erinevatele mägiteedele või lihtsalt kurviliste lustimisradade peale siis võiks muidugi "matkata" muudkui igasuguste puhaste rinkamasinatega.
kuigi blogi oli päris huvitav lugeda siis tegelikult mulle jäi sealt samuti pisut arusaamatuks, et mismoodi see rinkaratas pikkadel ja ülipikkadel maanteesõitudel ikkagi nüüd nii superluks on. käte ja randmete väsimine oli igatahes tõsiasjaga ära kinnitatud. samuti see, et kui ikka tee ei ole hästi sile ja hea siis vedrustus raputab tegelikult korralikult läbi. ühes kohas oli kirjas, et on hea ja kulu läheb alla kui hoida pöördes ja sõita kiiresti, teises kohas jälle, et kõikse parem ja kulu poolest soodsam on ikka kruisida nii, et 6 käik sees ja vaikselt 90ga jöristad. et noh, natuke selline vastandlik jutt kokkuvõttes, mulle tundub..
muidugi alati saab tuua selle argumendi, et kui ikka tsikliga sõita väga meeldib, tee on hea, ilm on ilus, teede kõrval on pidevalt vaatamisväärsusi ja kasvõi näiteks tee ise on selline, mida sõidad esmakordselt...siis võib seda ju tõesti sõita igasuguse tsikliga ja lihtsalt plussid kaaluvad miinused üle. aga ma usun, et isegi siis on mingid teatud sajad või tuhandad kilomeetrid, kus lõpuks ikkagi kruisivaenulik sõiduasend lihtsalt ära väsitab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.