Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted) → Re: Triumph Tiger 800

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Postitusi: 882
Liitunud: 10 Apr 2009, 15:13
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Asukoht: Tallinn, Harku
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 34 korda
Kontakt:

Re: Triumph Tiger 800

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Tiiger800 kirjutas:

Plaanis soetada ratas millega Eestit ja lähiümbrust avastada. Enamasti liiguks koos naisega( Parameetrid 171/55, ise 176/80), käinud siis erinevate tsiklite otsas turnimas ja hetkel on silma jäänud Triumph Tiger 800 või 800xc. Sõita pole veel sellega saanud, aga kui ilmad paranevad siis kindlasti proovin.
Esmapilgul tundub üsna kobakas aga mis teised kasutajad sellest arvavad? Näen, et Macil on vist üks selline kasutusel, ehk viitsib natuke kogemusi jagada...
Eestis sobivas hinnaklassis on hetkel valikus tavaline http://www.mototehnika.ee/used/2589918 ja xc http://www.mototehnika.ee/kasutatud/aut ... _missing=1 . Punase vaatasin üle, ehk teab keegi midagi ka sinisest? Mida üldse ostes peaks jälgima?

Tegelikult jättis üsna sümpaatse mulje ka v-strom 1000, http://www.mototehnika.ee/used/2718547 - ehk on see hoopis mugavam/vastupidavam? Veel mingi tsikkel mida kaaluda?

Tänud kes viitsivad kaasa mõelda ja vabalt võib siia ka oma müügipakkumisi teha, võiks olla alla 10 aasta vanused ja kindlasti pritsungiga.

Tere.

Mine ja proovi seljas ronida. Proovi ära kohapeal nihutamine ja kuidas materjal ja istumine sobib sel hetkel. Jah, kõike saab kohendada - aga ma olen alati kõigile oma klientidele ütelnud, et kui midagi häirib juba algul, siis pikemal pidamisel või sõidul on see lihtsalt vaev ja ei tunne seda õiget mõnu oma rattast.
V-strom on müügijutus selline "kindel valik". Veidi nagu Mac ütleb, et on igav. Aga suhteliselt igiliikur. Maantee peal sama hea kui mnt gs 1200 ja kindlasti selline 70/30 ratas.
Triumph on maitsekas ja selles hinnaklassis on juurde tekkinud kindlasti ka juba 19tollise esirattaga ktm-i adventured, mis veidi teise maitsega aga mõnele sobivad vb rohkem.
Põhiline on, et käiksid mitme erinevaga enne natukenegi "deitimas" kui ennast pikemalt siduma hakkad. Siis on hilisem kooselu oluliselt rõõmsam.
:bsmile:



Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”