Triumph Tiger 800 (uue tsikli ostumõtted) → Re: Triumph Tiger 800

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2430
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 335 korda

Re: Triumph Tiger 800

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Tiiger800 kirjutas:

M.T. räägi natuke oma rattast ka, läksin seda vaatama http://www.mototehnika.ee/used/2684544 , aga mingi somm oli selle laupäeval juba ära ostnud.
Kuidas kruusal käitub, kas kahekesi on mugav sõita, kaasreisija jalatoed tunduvad üsna kõrged?

Ega neid palju liigu jah ja saadavus Eestis suht harv.
Kruusa kommenteerimisel pole ma kõige pädevam, sest antud ratas on kruusa väga harva näinud. Eelmisel hooajal alles natuke tolmutasin ja selle põhjal ütleks, et saab edukalt. Loomulikult on vedrustus natuke jäigem ja lahtise kruusa puhul oleks 19” esiratas parem. Aga nagu ütlesin, mu kruusakogemus on väga väike.
Sõidumugavuse osas pole seljakott kurtnud, ei istme ega jalaraudade osas. Aga ta nats alla 170cm. Ise võib olla sooviks tiba pehmemat sadulat, vana vist olen juba :wack: ja paremat tuulekaitset. Hetkel madal klaas ees ning kuidagi kiivrisse tuleb. Samas äkki pole klaasiprobleem ja tuleb esitule alt ning gondli vahelt sisse. Vähemalt sain motomessil soovituse testida, kas probleem pole seal nagu AT puhul pidi olema. Kõrgema tehaseklaasiga mul asi ei paranenud, vastupidi. Aga ma sust pikem jällegi, nii 183-184cm.
Eks seda peab ise proovima ja mingil ajal on kindlasti huvi korral võimalus ka minu ratta seljas kõõluda. Sõitma veel ei kipu selle soolasaastaga, ma teda liiga hoolega hoidnud seni.
Mootor hea V4 ja ses osas saad foorumi ühelt autoriteedilt Reimps kindla plussi :mrgreen: Ta küll jaapanlastest suurt ei arva, a itaallased sa välistasid.
Kas ma müüma nõus oleksin, krt seda teab. Otsest vajadust pole, ratas uuest peast alates minu käes ja tean kuidas hoitud ja mida tehtud. Aga loomulikult on ka paar uut unistusteratast tekkinud ja õige pakkumise korral never say never :D Aga peale ei pressi oma ratast.
Ühesõnaga, kui soov konkreetselt minu rattast rohkem teada ja näpuga katsuda, siis PS, muidu läheb siin jutt pikaks.

Viimati muutis M.T., 15 Mär 2018, 14:46, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”