(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus → (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

tehh
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

Lugemata postitus Postitas tehh »

urmas66 kirjutas:
Spoiler

Mul pole Tartu vastu midagi, vahel ikka käin(seal on üks hea kingapood),aga viimasel Maamessil tegid Ühisteenuste trukkarid mulle parkimistrahvi kohas,mille üks neist mulle kätte näitas ja ütles,et täna on siin tasuta.Käskis auto veel ümber parkida,sest olin vasaku rattaga joone peal(vasakult äärmine koht),sest üks oli paremal samuti liiga joone lähedal.Parkisin selle paremal olija kinni ja läksin minema. Tagasi tulles oli üks teine trukkar mulle trahvi 40€ aknale pannud.Kuna nad seal Maaülikooli juures töllerdasid,siis kutsusin nad sinna ja see kes mulle koha juhatas ütles,et pole midagi teha,see koht on ainult 60min parkimiseks kellaga(ma seda ei näinud märk oli põlve kõrgune auto taga) ja tuleb uskuda mitte inimest vaid märki.Saatsin neile peamajja kirja mille koopia lasin ka härra linnapeale(vastas,et tema ei saa midagi teha,see eramaa ehk maaülikooli maa ja vaata ise kuidas hakkama saad),aga ikkagi oli tükk seletamist ja vaidlemist nendega.Õnneks oli kogu see jama oli jäänud pardakaamerasse,mille salvestise alusel siis lõpuks trahv tühistati,aga ülbed olid raisad. Tegelikult oli seal L-P tasuta parkimine ja see 60 min kehtis samuti ainult E-R
Pikk jutt s**t jutt,aga see jama seal viis selleni,et mina Tartu messe enam ei külasta,kui nad oma linna külalistesse nii suhtuvad.

krt. Lugesin terve selle pika jutu läbi,aga Motoexotica kohta polnud ühtki sõna? Ei pea ju igas teemas oma igapäeva elu kirjeldama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”