(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus → (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

Lugemata postitus Postitas ranel »

urmas66 kirjutas:
Spoiler

Kuna nad seal Maaülikooli juures töllerdasid,siis kutsusin nad sinna ja see kes mulle koha juhatas ütles,et pole midagi teha,see koht on ainult 60min parkimiseks kellaga(ma seda ei näinud märk oli põlve kõrgune auto taga) ja tuleb uskuda mitte inimest vaid märki.Saatsin neile peamajja kirja mille koopia lasin ka härra linnapeale(vastas,et tema ei saa midagi teha,see eramaa ehk maaülikooli maa ja vaata ise kuidas hakkama saad),aga ikkagi oli tükk seletamist ja vaidlemist nendega.Õnneks oli kogu see jama oli jäänud pardakaamerasse,mille salvestise alusel siis lõpuks trahv tühistati,aga ülbed olid raisad. Tegelikult oli seal L-P tasuta parkimine ja see 60 min kehtis samuti ainult E-R
Pikk jutt s**t jutt,aga see jama seal viis selleni,et mina Tartu messe enam ei külasta,kui nad oma linna külalistesse nii suhtuvad.

Võta nüüd oma video välja ja näed, et sõitsid suurest ajutisest märgist mööda, et parkimine ainult maaülikooli loal. Iga aasta saavad üliõpilased parkimiskaardid, et messi külastajad parklat umbe ei ajaks. Seal saavad ikka päris paljud trahvi, kes arvavad, et neile see parkimise keeld märk ei loe. Nii iga aasta.

Aga muidu Urmas ka. Kui Motoexotical pole käinud, siis pole mõtet ka sealset parkimise teemat üldse kommenteerida. Seal, kus muidu on Maamessi ala, on Motoexotica ajal parkla ja pole mingit probleemi parkimisega.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”