(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 380 korda

Re: (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus

Lugemata postitus Postitas ranel »

urmas66 kirjutas:
Spoiler
ranel kirjutas:

Aga lükkan veel natuke valeinfot ümber. Tallinnast Tartu tulev buss peatub Tartu Näitustes ehk täpselt Maamessi ukse ees sisuliselt. Umbes 100m on väravani peatusest. Teisipidi käib asi täpselt samamoodi, ainult et üle tee pead minema. See, et ühistranspordiga sinna läheb Tallinnast rohkem kui päev vms, kuulub taas ilukirjanduse valdkonda.

Ma ei ela Tallinnas ja minu koju sõidab nädalavahetusel Tallinnast ainul kaks korda päevas buss.Hommikul 9.30 linna ja õhtul kell 16.30 väljumisega Estonia eest tagasi. Ehk mida sa ümber lükata tahad,kui ei teagi mida lükata?
Algkooli matemaatikat appi võttes proovi arvutada,kas tuleb välja?
Lähteülessanne on selline:
Minnes hommikul liinibussiga Tallinna olen Estonia ees kell 10.10,sealt trammiga bussijaama miski 15-20 min.11.00 Tartu bussile,Tartu näitused umbes 2h15min pärast ehk 13.15
Ja arvad,et jõuad käia messil ja siis veel tagasi Tallinna Estonia ette enne 16.30-t
Nüüd proovi see nii paikka panna,et saaks ühe päeva sees selle tripi ühitranspordiga ära teha,lennuk ei lähe arvesse :ner:

Ühes teises teemas räägid oma igapäevasest Waze kasutamisest Tallinnas. Tahad öelda, et kasutad seda bussiga? :D
a)Sõida autoga Tallinna Bussijaama ja sealt edasi bussiga Tartu ning saad maamessi ukse ette. b)Sõida autoga Tartu piirile, telli omale taxify ja saad 2,50 eest maamessi ukse ette. c)võta tsikkel ja saad suht kõikjale parkida. d)võta suvaline liiklusvahend ja pargi värava juures olevasse tasulisse parklasse. e)vingu foorumis edasi keerulise maailma üle.

Suht naeruväärne vingumine juba maamessi parkimise üle. Ausalt ma ei usu, et nii saamatu oled, vaid lihtsalt tahad vinguda. :D Võimalusi kui palju. Vali üks neist. Iga aasta seal käinud ja ikka saanud ära pargitud nii kaherattalist kui neljarattalist.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”