(Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 586 korda
Re: (Motoexotica teemaline) parkimine Tartus
Spoiler
ranel kirjutas:urmas66 kirjutas:ranel kirjutas:Aga lükkan veel natuke valeinfot ümber. Tallinnast Tartu tulev buss peatub Tartu Näitustes ehk täpselt Maamessi ukse ees sisuliselt. Umbes 100m on väravani peatusest. Teisipidi käib asi täpselt samamoodi, ainult et üle tee pead minema. See, et ühistranspordiga sinna läheb Tallinnast rohkem kui päev vms, kuulub taas ilukirjanduse valdkonda.
Võimalusi kui palju. Vali üks neist.
Ma ei küsinud sinu käest võimalusi,need ma valin ikka ise.
Aga sa lükkasid suure suuga midagi ümber mis osutus soojaks auruks.Lükka siis ümber,mis niisama kelgid
Niisama kelkida oskab iga tola,aga proovi nüüd teha mida väitsid. Seda ,et minu kodust saab ühistranspordiga nädalavahetusel Tartusse ja tagasi ning ka vahepeal messi külastada.
Loomulikult ma ei tuleks sinna elu sees bussiga,aga ära lahmi,kui pole teemaga kursis.
Sa oled ju ise ka Tartu kandist,kui nii väga skeptiline oled,keera sinna teinekord sisse. Mine uuri,kuidas parkimis korraldus seal on,kui muidu rahu ei saa
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.